Flat (brick) For sale Székesfehérvár - Történelmi Belváros

For sale Székesfehérvár Flat (brick)
154 m2Space 5 Rooms
99 000 000 HUFPrice
259545ID number
Other data

Street View

Reconditioned Condition

Brick Structure

Gas (circulating) Heating

Double comfort Comfort

At community areas Parking

Floor 2

Top floor

No exist Elevator

Excellent Public transport

American kitchen

No exist Access to the garden

Attic estate

1890 Year of construction

Common cost 19 600 HUF

L-002610. Székesfehérvár történelmi belvárosában, a Fő utcától néhány lépésre eladásra kínálunk egy klasszikus megjelenésű, 154 m2 hasznos alapterületű, második emeleti, 2009-ben teljesen felújított lakást!

A lakás belső kétszintes, egyedi és praktikus elosztású.
A földszinti részen található az előszoba, konyha-étkező-nappali, egy nagyméretű hálószoba gardróbbal, fürdőszoba és külön mellékhelyiség.
Az emeleti részen pedig 3db, szintén tágas hálószoba, illetve fürdőszoba wc-vel. A lakás földszintje nagybelmagasságú, míg az emeleten normál a belmagasság.
Fűtését korszerű, kombi-kondenzációs gázkazánkazán biztosítja, melyet 2018-ban cserélt ki a tulajdonos egy új, energiatakarékosra, a hőleadásról radiátorok gondoskodnak. A padlóburkolatokat tekintve az előszobában, a konyhában, valamint a vizeshelyiségekben jó minőségű járólap, a többi részen pedig halszálka mintában lerakott eredeti tölgyfa parketta található.

A lakás a történelmi belváros csendes, nyugodt utcájában található, frekventált helyen, közel mindenhez. Az egyedi elhelyezkedés, a méret és az elosztás magasan kiemeli a többi belvárosi lakóingatlan közül.

Eladási irányár: 99 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

Call me back

Similar properties

Koncz András

Koncz András
Advertiser

Call me with confidence

+36-20-933-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Märcz Kft
+36 22 503 000