Wohnung (Ziegel) Verkauf Székesfehérvár - Történelmi Belváros

154 m2Wohnfläche 5 Zimmer
134 000 000 HUFKaufpreis
259545ID nummer
Weitere Informationen

Straße Ansicht

Erneuert Zustand

Tégla Struktur

Gas (Umlauf) Heizung

Dupla komfort Komfort

Auf Gemeindeflächen Parkplatz

Etage 2

Top etage

Es gibt nicht Aufzug

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Amerikanische Küche

Es gibt nicht Zugang zum garten

Attic Immobilien

1890 Baujahr

Gemeinsame Gebühren 19 600 HUF

L-002610. Székesfehérvár történelmi belvárosában, a Fő utcától néhány lépésre eladásra kínálunk egy klasszikus megjelenésű, 154 m2 hasznos alapterületű, második emeleti, 2009-ben teljesen felújított lakást!

A lakás belső kétszintes, egyedi és praktikus elosztású.
A földszinti részen található az előszoba, konyha-étkező-nappali, egy nagyméretű hálószoba gardróbbal, fürdőszoba és külön mellékhelyiség.
Az emeleti részen pedig 3db, szintén tágas hálószoba, illetve fürdőszoba wc-vel. A lakás földszintje nagybelmagasságú, míg az emeleten normál a belmagasság.
Fűtését korszerű, kombi-kondenzációs gázkazánkazán biztosítja, melyet 2018-ban cserélt ki a tulajdonos egy új, energiatakarékosra, a hőleadásról radiátorok gondoskodnak. A padlóburkolatokat tekintve az előszobában, a konyhában, valamint a vizeshelyiségekben jó minőségű járólap, a többi részen pedig halszálka mintában lerakott eredeti tölgyfa parketta található.

A lakás a történelmi belváros csendes, nyugodt utcájában található, frekventált helyen, közel mindenhez. Az egyedi elhelyezkedés, a méret és az elosztás magasan kiemeli a többi belvárosi lakóingatlan közül.

Eladási irányár: 134 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.
Koncz András

Koncz András
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-20-933- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Märcz Kft
+36 22 503 000

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien