公寓房(砖头) 出卖 Székesfehérvár - Történelmi Belváros

154 m2面积 5 房间
134 000 000 HUF价格
259545识别码
更多信息

街道 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

燃气(循环式) 暖气

Dupla komfort 舒适感

在接到 停车

几层 2

顶层

没有 电梯

Kiváló 公共交通

美国式厨房

没有 有园子

屋顶房子

1890 修建年

公关费用 19 600 HUF

L-002610. Székesfehérvár történelmi belvárosában, a Fő utcától néhány lépésre eladásra kínálunk egy klasszikus megjelenésű, 154 m2 hasznos alapterületű, második emeleti, 2009-ben teljesen felújított lakást!

A lakás belső kétszintes, egyedi és praktikus elosztású.
A földszinti részen található az előszoba, konyha-étkező-nappali, egy nagyméretű hálószoba gardróbbal, fürdőszoba és külön mellékhelyiség.
Az emeleti részen pedig 3db, szintén tágas hálószoba, illetve fürdőszoba wc-vel. A lakás földszintje nagybelmagasságú, míg az emeleten normál a belmagasság.
Fűtését korszerű, kombi-kondenzációs gázkazánkazán biztosítja, melyet 2018-ban cserélt ki a tulajdonos egy új, energiatakarékosra, a hőleadásról radiátorok gondoskodnak. A padlóburkolatokat tekintve az előszobában, a konyhában, valamint a vizeshelyiségekben jó minőségű járólap, a többi részen pedig halszálka mintában lerakott eredeti tölgyfa parketta található.

A lakás a történelmi belváros csendes, nyugodt utcájában található, frekventált helyen, közel mindenhez. Az egyedi elhelyezkedés, a méret és az elosztás magasan kiemeli a többi belvárosi lakóingatlan közül.

Eladási irányár: 134 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.
Koncz András

Koncz András

随时给我们打电话

+36-20-933- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Märcz Kft
+36 22 503 000

發送信息

请给我回电话

相似的房产