Family House For sale Pusztaszabolcs - Pusztaszabolcson

64 m2Space 2 Rooms
11 900 000 HUFPrice
369043ID number
Other data

1086 m2 Building lot

Courtyard View

In good condition Condition

Adobe Structure

Individual boilers Heating

Full comfort Comfort

Self-parking Parking

Good Public transport

No American kitchen

Exist Access to the garden

1947 Year of construction

Vh-004112. Pusztaszabolcs központ közelében, 1086 m2-es telken 1946-ban épült, 64 m2-es, konyha étkező + 2 szobás felújítandó/ bontandó családiház eladó.


Az egyszintes parasztház, nyugodt, főútról könnyen megközelíthető övezetben található. Buszmegálló, játszótér.. illetve a kereskedelmi, valamint a közintézmények 5 - 10 perc távolságra elérhetőek.
Az ingatlan összközműves, az épület vastag vályog falazattal épült erősen felújítandó/ bontandó. A tető héjazása tetőcseréppel készült. A fűtést vegyestüzelésű- kazán biztosította radiátoros hőleadással. A meleg vizet villanybojler szolgáltatta. A nyílászárók fa típusúak.

Az ingatlan elosztását tekintve, 1 szintes kb 64 m2 hasznos alapterületű:
- Földszint: konyha-étkező, 2 szoba, 1 fürdő wc-vel zuhannyal, kazánház

A telek, bekerített, található még egy gépjármű beálló is. Az utcafronti bejutás széles kapun keresztül biztosított. A hátsó kert jórész füves. A locsolásról bő vízű kút gondoskodik.

Az ingatlan sok lehetőséget rejt magában, kis ráfordítással otthonná tehető, vagy a telek adottságait kihasználva új ház építhető.

Ideális választás mindenki számára, legyen szó állandó lakhatást választó családoknak, vagy pihenni, vágyóknak egyaránt. A ház a kényelmes otthont biztosít majd a lakók számára.
Eladási irányár: 11 900 000 Ft



Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.
Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-503-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Märcz Kft
+36 22 503 000

Send a message

Call me back