公寓房(砖头) 出卖 Székesfehérvár - Belváros

出卖 Székesfehérvár 公寓房(砖头)
60 m2面积 1 + 2 房间
43 470 000 HUF价格
273140识别码
更多信息

街道 风景

新建 状态

Tégla 架构

5 m2 阳台

楼房中央暖气和自己的暖气表 暖气

deplin confort 舒适感

可以买车库位/泊车位 停车

几层 1

没有 电梯

Kiváló 公共交通

美国式厨房

没有 有园子

2019 修建年

L-002752 Belváros közelében igényes környezetben új építésű 14 lakásos társasházban különböző méretű (34 – 84 m²) és elosztású lakások eladók! A lakásokhoz zárt udvaron vásárolható beálló vagy önálló garázs. A vásárláshoz CSOK igényelhető.
Várható átadás: 2020. tavasza
Eladási árak: 26,5 Mft – 74,8 Mft között alakulnak.

A ház kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a történelmi belváros csupán néhány perc sétára található, mindemellett az elkerülőút közelsége miatt a város többi része is könnyen megközelíthető.
Az ingatlan környezetében bevásárlási lehetőség és számos szolgáltatás megtalálható.
Az élhető méretű és alaprajzú lakástípusok között a CSOK nyújtotta lehetőségeket kihasználni szándékozó családosok, illetve befektetési célból vásárlók is megtalálhatják a számukra megfelelő lakásukat.
A földszinti lakosok komoly előnye továbbá, hogy teljesen akadálymentesek.
A házban arra is lehetősége nyílik, hogy egyéni ízlését csempéssze leendő otthonába a hideg-meleg burkolatok, szaniterek, belső nyílászárók kiválasztásával. A lakások a mai kor műszaki követelményeinek maximálisan eleget téve, modern szigeteléssel, elektromos, valamint hagyományos redőny előkészítéssel, 3 rétegű ablakokkal, korszerű fűtési rendszerrel (radiátoros vagy padló fűtés közül a vásárló választhat) és klíma előkészítéssel kerülnek átadásra.

1/6 lakás: 60,01 m2|Terasz 4,93 m2|Elosztása: 2 hálószoba + nappali + étkező, 1 fürdő, külön wc-vel.
Parkolás: Zárt udvaron beálló, vagy önálló garázs vásárolható.

Eladási ár: 43,470 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

请给我回电话

相似的房产

Koncz András

Koncz András

随时给我们打电话

+36-20-933- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Märcz Kft
+36 22 503 000