Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest XIX. kerület - Könyvkötő utca

120 m2Alapterület 2 + 4 Szoba
69 900 000 FtÁr
367307Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Közepes Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 1

Legfelső emelet

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

Tetőtéri ingatlan

1980 Építés éve

Délnyugati Tájolás

Napfényes lakás ideális vállalkozásra vagy befektetésre a XIX. Kerületben.

Eladásra kínálok egy lenyűgöző, 120 négyzetméteres téglaépítésű 1. emeleti lakást a XIX. kerületben. Az ingatlan kivételes lehetőséget kínál vállalkozásoknak vagy befektetőknek.

Az ingatlan kialakítása és elhelyezkedése ideális orvosi rendelőnek, irodának, szépségszalonnak vagy más vállalkozások számára. Gyorsan kiadható, így befektetésként is kiváló választás. A jelenlegi tulajdonosa az ingatlanfejlesztés területén tevékenykedik, és igény szerint vállalja az ingatlan felújítását a meghirdetett vételár részeként.

Az ingatlanba belépve egy saját lépcsőházon keresztül juthatunk fel a lakásba. Az emeleten található 1 előtér, közlekedő, különálló wc-mosdó, 4 db kisebb 5-10 nm-es szoba , 1 db 17 nm-es és 1 db 34 nm-es szoba saját fürdő-wc-vel. Padlástér is az ingatlanhoz tartozik ami tárolónak kialakítható, feljárata az emeleti közlekedőből.

A tetőablakokat nemrégiben cserélték új, háromrétegű üvegezésű műanyag nyílászárókra, amelyek napvédővel és belső sötétítő rolóval vannak ellátva. A villanyrendszer teljes körűen fel lett újítva, és minden helyiség külön kismegszakítókkal és mérőkkel rendelkezik. A fűtést egy Junkers gázkazán biztosítja radiátorokon keresztül. Emellett minden helyiségben hűtő-fűtő klíma található.

Az ingatlan saját gáz-, villany- és vízmérővel rendelkezik, és osztatlan közös tulajdon. A tulajdoni viszonyok rendezettek, hitelre is megvásárolható. Az épület földszintjén üzletek találhatók, így az ingatlan kiválóan alkalmas kereskedelmi tevékenységek folytatására.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Az ingatlan tehermentes, Olcsóbb, ingatlan- és autóbeszámítás is lehetséges értékegyeztetéssel.

INGYENES hitel tanácsadás, CSOK ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését vagy egyéb információra van szüksége hívjon bizalommal.
Á.Cs.
Märcz Roland

Märcz Roland

Hívjon bizalommal

+36-20-474-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Märcz Kft
+36 22 503 000

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok