Family House For sale Székesfehérvár - Vasút közelében

90 m2Space 3 Rooms
69 900 000 HUFPrice
361541ID number
Other data

430 m2 Building lot

Garden view View

Reconditioned Condition

Brick Structure

Gas (circulating) Heating

Full comfort Comfort

Own garage Parking

Excellent Public transport

No American kitchen

Exist Access to the garden

1993 Year of construction

H-003995. Székesfehérváron a Vassútállomás közelében, frekventált részen, aszfaltos utcában, teljes közművel ellátott 430 m2-es sarok telken, 90 m2 nagyságú, 3 szobás tégla családi ház, garázzsal eladó.

A közelben kórház, bevásárló központ , óvoda, iskola…. megtalálható.

A ház sarok telekre épült, két utcafrontról is biztosított a bejutás. Szerkezetét tekintve B30 téglából készült, +10 cm szigeteléssel. A tetőn cserép található. A ház betonfödémes, rajta 20cm kőzet gyapot paplan szigeteléssel. A lakótér egyszintes, 90 m2 nagyságú.

Elosztása:
- előtér, tágas világos nappali, konyha -étkező, 2 hálószoba, fürdőszoba (kád), wc, közlekedő. A terasz beépítésre került, igy a lakótér részeként előszobaként funkcionál.

A burkolatokat a szobákban és a nappaliban magas minőségű parketta, a közlekedőben, valamint a konyhában és a vizes helyiségekben jó minőségű járólap a burkolat. A teraszon szintén magas minőségű hidegburkolat található. A nyílászárók cserélve lettek, műanyagból készültek, hőszigetelt üvegezéssel.. Az ablakokon redőny és rovarhálló található. A kazán, 2 éves, energiatakarékos, kondenzációs, ami gondoskodik a meleg vízellátásról valamint a fűtésről is, a hőleadás radiátoron keresztül történik. A ház riasztóval ellátott. Az egyik szobában található hűtő-fűtő klíma. A konyhából nyílik a spájz.

A telek rendezett, gyümölcsfákkal és egyéb dísznövényekkel telepített, öntözőrendszerrel ellátott. A ház mögött található a bejárat a pincébe (12nm), ami a konyha alatt helyezkedik el. A kert végében egy autónak alkalmas garázson kívül egy fedett kerti kiülő is kialakításra került. Mindkét utcafrontról biztosított a bejutás.

A ház rezsije alacsony adottságainak, fekvésének köszönhetően a tetőn napelemek is elhelyezhetők, melyek tovább csökkentik a ház rezsiköltségét. Az ingatlan tehermentes.

Eladási irányár: 69,9 M Ft

Amennyiben olyan otthont keres, ahol már nem kell a felújítással bajlódnia, akkor jöjjön és nézze meg ezt a remek lehetőséget. A ház a kényelmes otthont biztosít a lakók számára, mind a belső lakrészben, mind a kert, udvar, illetve a terasz területén. A vásárláshoz a jelenleg aktuális családok otthonteremtésére vonatkozó összes támogatás igénybe vehető (CSOK Plusz, Jelzáloghitel, Babaváró, Piaci hitel……)


Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you
Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-503-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Märcz Kft
+36 22 503 000

Send a message

Call me back

Similar properties