Flat (brick) For sale Budapest XIV. district - Róna utca

90 m2Space 4 Rooms
55 000 000 HUFPrice
367100ID number
Other data

Street View

To be renovated Condition

Brick Structure

Gas (convector) Heating

Full comfort Comfort

At community areas Parking

Floor 3

Top floor

No exist Elevator

Good Public transport

No American kitchen

No exist Access to the garden

1960 Year of construction

Common cost 15 000 HUF

West Orientation

Az ingatlan a XIV. kerületben található. Jó a közlekedés, a közelben számos busz és troli megtalálható, a belváros 15 perc alatt elérhető. Bevásárlásra a séta távolságban található ALDI kínál lehetősséget, továbbá több kis üzlet is megtalálható a környező utcákban.

A 4 szintes körfolyosós közepes állapotú házban, a befizetett közös költségből folyamatosan felújítják az épületet, illetve a lift építését is tervezik.

A 3. emeleti 4 szobás lakáshoz lépcsőn jutunk fel, a körfolyosós udvar a közös, napsütötte udvarra néz. A lakásnak két külön bejárata van, így két lakás kialakítható. Több célra is alkalmas, ügyvédi iroda, jóga központ, nyelviskola, vagy bármilyen oktatási központ könnyen kialakítható. A nappali és az egyik szoba az utcára, a kisebb szobák és a konyha a belső udvarra néz.

Az ingatlan lakható, de a nyílászárók régiek, a burkolatok cserére szorulnak, a falakat festeni kell. Az új tulajdonos teljesen a saját ízlésére formálhatja. A déli tájolásnak, és a hatalmas ablakoknak köszönhetően a lakás nagyon világos, napsütötte.

A fűtésről gázkonvektor gondoskodik, a használati melegvizet gázbojler biztosítja. A lakás közös költsége havonta 30.000 Ft, amely a vízfogyasztást és a felújítási alapot is tartalmazza. Minden más fogyasztás külön mérő órák alapján fizetendő.

A lakásban a konyha mellet van egy ablakos kamra, de több tároló, gardrób, és a nagy belmagasság miatt galéria is kialakítható. Parkolásra az utcán, közterületen ingyenes és biztonságos lehetőség nyílik.
Märcz Ágnes

Märcz Ágnes
Advertiser

Call me with confidence

+36-20-960-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Märcz Kft
+36 22 503 000

Send a message

Call me back

Similar properties